Gör konstverk av
dina fotografier

Pryd väggarna med dina egna bilder

Vi hjälper dig att skapa egen konst. Printa bilder i färg eller svartvitt på papper, canvas, plåt, trä, plexi m.m. Rama in dom, montera på kapa, spänn på kilram. Alternativen är oändliga.

Vi finns här och guidar dig rätt bland alla alternativ, visar exempel påvåra olika papperstyper, sätt att rama in och diskuterar storlekar. Väljer du en inramad eller monterad bild levererar vi alltid allt klart för att bara hänga upp på väggen.

Vill du göra förändringar i bilden som att beskära, fixa till färger och kontrast gör vi det tillsammans så att slutresultatet blir precis så som du önskar.

Våra tre populäraste produkter

Image
Papperskopior
Vi printar huvudsakligen på papper från Hahnemühle som håller absolut högsta kvalité. Kika närmare på våra olika papperstyper lite längre ner på sidan.
Image
Inramningar
Vi har massor av ramar och hjälper dig att hitta rätt. Ska det vara med eller utan glas och passepartout. Ska den vara svar och stilren eller guldigt prålig. Vi har allt.
Image
Canvas
Har du svårt att välja kan det här paketet vara lösningen för dig. Vi börjar i studion och tar fina porträtt innan vi går ut i närliggande park för att ta ett gäng härliga utomhusbilder. I paketet ingår sex fixade högupplösta digitala filer.

Prislista

Priser för papperskopior och canvas

Papperskopior

Matt & blankt papper
10x15
SEK 39
13x18 / 15x20
SEK 79
18x24 / 20x30
SEK 149
30x40
SEK 249
40x50
SEK 319
40x60
SEK 379
50x70
SEK 459
70x100
SEK 699

Canvas

Monterad på 16mm kilram
20x30
SEK 487
30x40
SEK 690
40x50
SEK 853
40x60
SEK 1098
50x50
SEK 1098
50x70
SEK 1242
70x100
SEK 1897
Önskar du 40mm ram fixar vi det

Våra fyra papperstyper

Photo Glossy

Hahnemühle Photo Glossy 260g är ett högblankt papper. Perfekt att montera på till exempel kapa och hänga upp utan ram eller rama in utan glas. Har ett bra tryck i bilden.

Photo Metall

SIHL Metallic Pearl 290g är ett blankt papper med metallkänsla. Ger dina bilder ett härligt tryck. Det är fantastisk att rama in med eller utan glas.

Photo Pearl

Hahnemühle Photo Pearl 310g är vårt mest omtyckta papper. Det gör sig lika bra i en ram bakom glas som i en ram utan glas eller på en kapa direkt på väggen.

Photo Rag

Hahnemühle Photo Rag 308g är ett helt matt papper med struktur. Det här är vår egen favorit. Den är fantastisk att rama in utan glas eller hänga på väggen med en ramlist.

Banner imageBanner image
Title
Subtitle
Content
Banner image
Title
Subtitle
Content
Image module

Printar med kvalité

Epson SureColor SC-P6000

Dina printar förtjänar det bästa så alla förstoringar du beställer görs på vår Epson P6000. En marknadsledande skrivare från Epson. Printern använder UltraChrome HD-bläck som ger fantastisk kvalitet med ljusstarka och livfulla färger.

Oavsett papperstyp eller om du väljer en print på canvas ser vi till att den håller högsta kvalité och monteras så du bara kan gå hem och hänga den på väggen.

Har du ett eget papper eller önskemål om specialpapper så tveka inte. Vi kan ta hem vilken typ av papper som helst. Ska du printa till en utställning, begränsad upplaga eller jobbar du som fotograf är du varmt välkommen förbi för att diskutera print med oss.

Ett urval av våra populäraste ramar

Vi har fler ramar i butiken och kan även specialtillverka ramar efter önskemål
Nielsen Cristal
Nielsen Cristal
Flera färger och storlekar i butiken, ännu fler att beställa
Nielsen Alpha
Nielsen Alpha
Nielsen Alpha
Nielsen Alpha
Rokoko
Rokoko
Elegant Box
Vi monterar din bild med eller utan passepartout
Elegant Box
Vi printar och ramar din bild på under timmen
Elegant Box
Tango
Välj papper och få hjälp med kontrast och färgjustering
Tango
Tango
Kom och hälsa på
Vi har alla papper printade i butiken så du kan komma och titta på vilket som passar just din bild.