Lär dig mer,
ta bättre bilder & skapa film

Vi lär dig det du vill kunna

Är du förälder. Vi ger dig tips och råd för hur du ska föreviga barnen med din egen kamera. Vi ger tips om vinklar, utsnitt, kamerainställningar, säker lagring m.m. Allt på din nivå med din kamera, oavsett om det är en mobil eller en avancerad systemkamera.

Driver du eget företag. Att presentera sina tjänster och produkter med snygga bilder och filmer kan göra all skillnad för en potentiell kund. Vi lär dig vad du behöver kunna för just din verksamhet.

Vill du fotografera natthimlen, landskap och macrobilder. Vilken optik, vilken kamerainställning, hur ska jag efterbearbeta är vanliga frågor vi svarar på. Här lär du dig allt du vill kunna om just ditt fotograferande.

Vill du lära dig efterbearbetning av stillbild och film. Att ljussätta och klippa film eller ”fixa” en bild i Lightroom och Photoshop kan låta enkelt men det finns många trix som snabbt gör dina filmer och bilder bättre.

Image module

Foto, film, efterbearbetning & lagring

Vi håller privata kurser anpassade efter vad du vill lära dig.
Fotografi
f2.8 - 1/50 - ISO 200
Oavsett grundkunskap kan man med enkla medel lära sig att ta bättre bilder. Ett knapptryck och en ändrad komposition kan förändra allt på bara en sekund.
Filmskapande
Bildkoposition - Teknik - Klippning
Rörlig film efterfrågas allt mer. Att kunna skapa sina egna små filmer till web och sociala medier är en ovärderlig kunskap för att nå ut till sina kunder
Efterbearbetning
Lightroom - Photoshop
Efterbearbetning kan helt förändra en bild. Lär dig beskära, ändra färg, ljus, kontrast och göra bilden svartvit. Det kommer helt ändra ditt sätt att se på bilder.
Lagring
Molnet - NAS - Extern disk
Många glömmer helt att sortera och lagra sina bilder på ett smart och säkert sätt. Det kostar inte många kronor och går på några minuter när man väl är igång.
Kom och hälsa på
Träffa oss som håller i kurserna och diskutera ditt kursupplägg.